Ga naar hoofdinhoud

Online een afspraak maken voor Hair Art

Online een afspraak maken voor Hair Art

Afspraak inplannen

De vele voordelen van tape-extensions

Prachtig lang haar…

Na 22 jaar een eigen kapsalon gehad te hebben in Garderen..

Merkte ik dat ik minder wilde maar toch ook weer meer wilde waar wilde ik meer van?

Ik wilde meer diepgang met mijn klanten meer tijd meer aandacht voor ze! Ik wilde dat mijn werk weer passie zou gaan voelen, die passie was ik onderweg verloren ben door het ondernemerschap en het aansturen van personeel etc.

In 2017 ben ik gestart met een 4 jarige HBO Bachelor opleiding tot Psychodynamisch therapeut!

Hier door kreeg ik nog meer gesprekstof met mijn klanten en kwam het kappers werk op de achtergrond terecht.

In 2016 heb ik mijn Kapsalon verkocht en ben ik boven op zolder gaan kappen met mijn eigen vaste klantjes, hierdoor kwam de passie weer terug mede door de tijd en aandacht die ik ze kon geven.

De echte verbinding met de mede mens daar word ik als mens blij van.

Nu 3 jaar later knip en kleur ik met veel plezier 2 dagen in de week en naast het knippen en kleuren is mijn passie Hairtapes plaatsen haar verdikking en verlenging ik doe graag waar ik goed in ben en hier ben ik goed in!

Het hebben van een goed en mooi kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je hele uitstraling. Wil je een mooie coupe met langer haar of alleen wat extra volume? Denk dan eens aan tape-extensions!

Tape-extensions zijn extensions van 100% natuurlijk mensenhaar en vormen een snelle en haarvriendelijke methode van haarverlenging. Om ze te bevestigen in je haar, worden er 2 tape-extensions met het plakgedeelte tegen elkaar aan geplakt. Hier zit dan een heel dun laagje van je eigen haar tussen. Deze methode werkt snel: een behandeling kost je slechts een uurtje van je tijd, en komt geen apparatuur aan te pas.

Voor een verlenging van je eigen haar zijn minimaal 15 hairtapes nodig, maar voor een haarverdikking zijn tussen de 5 en 10 hairtapes genoeg. Ze vallen natuurlijk in je eigen haar, en dan zie je er geweldig uit met mooi haar waarmee je ook alles gewoon kunt doen: borstelen, wassen, opsteken… De extensions zijn te verwijderen met een speciale spray. Het verwijderen van de hairtapes gaat snel en is niet schadelijk voor het haar! Kosten voor het terugplaatsen van de hairtapes zijn € 4,00 per stuk.

Herbruikbaar en zeer betaalbaar

De extensions zijn herbruikbaar: je kunt om de ongeveer 7 weken teruggaan naar de salon om ze opnieuw te laten bevestigen met nieuwe tapes. Op die manier gaan de hairtapes ongeveer een half jaar mee! De hairtapes zijn ook nog eens betaalbaar: een hairtape van 30 centimeter kost € 22,50  een hairtape van 40 cm kost € 30. Ook met 30 cm kun je al een verlenging maken (zie de foto’s hieronder). Zo is een behandeling met tape- extensions niet schadelijk en veel voordeliger dan ‘normale’ hairextensions.

Natuurlijk effect

Christel biedt 24 verschillende tinten tape-extensions van het merk Hairtalk in verschillende lengtes. De tape-extensions zijn overigens, in tegenstelling tot de gebruikelijke extensions, niet schadelijk zijn voor je eigen haar. Bij elke behandeling worden 2 of 3 verschillende tinten gebruikt, voor een zo natuurlijk mogelijk effect.

Christel is gespecialiseerd in het zetten van tape-extentions. Klanten komen zelfs van ver voor deze methode van hairextensions.

Back To Top