Ga naar hoofdinhoud

Ik ben Christel Pol, afgestudeerd Psychodynamisch therapeut. (een complementaire beroepsopleiding HBO Bachelor).

Oudste uit een gezin van twee en ik ben een kind van een alcoholistische vader en nu zelf moeder van een zoon van 18. Ik ben 48 jaar, 12 jaar geleden uit elkaar gegaan en nu weer vrij gezellig na een intense latrelatie van precies 7 jaar.

Ik heb een passie voor schoonheid. Ik heb in 2019 na 22 jaar mijn prachtige kapsalon Christels Hairstyle te Garderen  verkocht omdat ik meer ‘van Binnen naar Buiten’ wilde gaan werken met mensen in plaats van ‘van Buiten naar Binnen’.

Mijn specialisatie is dat ook ‘leef je eigen magische leven’. Dit is vaak lastig genoeg voor mensen die codependent zijn en/of last hebben van relatieverslaving (“als hij of zij maar gelukkig is”).

Vaak als gevolg van een onveilige hechting.

Van kinds af aan herken ik het gewonde kleine meisje of kleine jongetje in de ander maar ook de schoonheid de een ieder in zich heeft, zoals Plato zei: “Schoonheid is zichtbaar geworden liefde” en die liefde raak ik graag weer aan in de ander. Waardoor er weer/meer zelfliefde mag ontstaan, vanuit onvoorwaardelijke zelf acceptatie.

Als therapeut werk ik vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen, liefde en respect. Ik werk psychodynamisch en doelgericht en sta samen met jou stil bij de vorm die jouw leven heeft aangenomen. Zodat je weer contact kan maken met jouw essentie, dat wat je werkelijk bent. Wat maakt dat je de regie kan hernemen over jouw eigen leven.

Naast het geven therapiebehandelingen 1 op 1, geef ik graag met CACAO-ceremonies in combinatie met verbonden ademhalingssessies, heerlijk dynamisch dus.

Hou de retraites pagina in de gaten voor CACAO-ceremonies en de verbonden ademsessies maar ook geef ik mijn hart en ziel   retraites die op Ibiza. Van 28 december 2022 tot 4 januari 2023 staat er weer één gepland (klik)!

Wil jij ook weer leven vanuit jouw essentie…? Maak een afspraak voor een intake en/of schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of volg mij op Instagram of Facebook.

Back To Top