skip to Main Content

Ik ben Christel Pol, gekwalificeerd Psychodynamisch therapeut. Oudste uit een gezin van twee en kind van een alcoholistische vader en nu zelf moeder van een zoon van 16. Inmiddels 45 jaar, tien jaar geleden uit elkaar gegaan en nu alweer een aantal jaren in een latrelatie.

Ik heb een passie voor schoonheid. Ik heb in 2016 na 22 jaar mijn prachtige kapsalon verkocht omdat ik ‘van binnen naar buiten’ wilde gaan werken met mensen in plaats van ‘van buiten naar binnen’.

Mijn specialisatie is dat ook ‘leef je eigen leven’. Dit is vaak lastig voor mensen die codependent zijn en/of last hebben van relatieverslaving (als hij of zij maar gelukkig is).

Van kinds af aan herken ik het kleine meisje of jongetje in de ander maar ook de schoonheid de een ieder in zich heeft, zoals Plato zei ‘Schoonheid is zichtbaar geworden liefde’ en die liefde raak ik graag weer aan in de ander.

Waardoor er weer/meer zelfliefde mag ontstaan.

Als therapeut werk ik vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen, liefde en respect. Ik werk psychodynamisch en doelgericht en sta samen met jou stil bij de vorm die jouw leven heeft aangenomen. Zodat je weer contact kan maken met jouw essentie, dat wat je werkelijk bent. Wat maakt dat je de regie kan hernemen over jouw eigen leven.

Naast het geven therapiebehandelingen 1 op 1, geef ik graag met CACAO ceremonies in combinatie met verbonden ademhaling sessies, heerlijk dynamisch dus.

Hou de agenda in de gaten voor Cacao ceremonies en de verbonden ademsessies ook draag ik met hart en ziel mijn bijdrage bij op de retraites die ik mede organiseer met Claudia Krumme. Wil jij ook weer leven vanuit jouw essentie.. kom dan mee naar een van onze retraites zie link..

https://relatieverslaving.counsellingcenterchanges.nl/changes-retreats/

Back To Top