Ga naar hoofdinhoud

Wat betekent psychodynamische therapie?

Voor mij houdt dit in dat ik dynamisch te werk mag gaan met mijn cliënt en hem of haar aanbied wat in het moment nodig is door wat zich in het moment aandient.

Dit kan zijn Hypnotherapie of Delenwerk of daar waar nodig is Traumaverwerking door middel van Innerlijk kindwerk, EMDR of Regressiewerk, Rouwverwerking, Familieopstelling, maar ook relatietherapie.

Dit vind ik zo mooi aan psychodynamisch therapeut zijn. Dat ik met de flow mee kan gaan van datgene dat zich aandient in het moment en daar waar de nood en behoefte het groots is.

Ik ben iemand die graag vanuit haar intuïtie te werk gaat, maar daarbij gebruik kan maken van een ruime reeks van geleerde methodes die ik in praktijk mag brengen om jou zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen op jou eigen pad in de kunst van dit leven.

Naast de één-op-één sessies werk ik ook met groepen, waar ik vooral ademhaling en lichaamswerk toe pas en je weer laat verbinden met je hart door middel van cacao, zodat je je verlangens  mag gaan voelen op een dieper niveau naar wat je echt wilt in dit leven.

Waarom morsen met je tijd? Het leven is veel te kort om tijd te morsen, toch?

Neem contact op

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht

    Back To Top