Ga naar hoofdinhoud

Van Oud Naar Nieuw Retraite Ibiza

Jij wordt uitgenodigd door Christel om deel te nemen aan de Van Oud naar Nieuw Retraite.

Christel doet als Psychodynamische therapeut niets liever dan een fijne space creëren waarin zowel mannen als vrouwen samen komen om zichzelf dieper te ontmoeten. Het is dan ook haar missie om mensen met elkaar te verbinden en ze doet niets liever dan jou een fijne ervaring geven die je helpt groeien in je persoonlijk ontwikkelingsproces.

Boek direct je kamer
"Delen is vermenigvuldigen en gunnen moet je kunnen.”
Dit is Christels lijfspreuk van waaruit deze retraite is ontstaan.

Van Oud Naar Nieuw Op IBIZA

Als je Christel een beetje kent weet je dat ze geen half werk levert. Ze heeft voor deze retraite één van de top retraite locaties van Ibiza afgehuurd.

In mijn werk heb ik een krachtige focus en ben ik in volledige aanwezigheid. Mijn klanten zeggen dat ik ze weet te raken tot in hun kern. Ik ben altijd mezelf, hierdoor zijn anderen dat ook bij mij en wordt er een veilige ruimte gecreëerd..  Juist in je eigen diepten ligt de grootste schat aan kennis, de pareltjes vind je in je eigen diepte. Alle kennis is in jezelf aanwezig.

Samen maken zij de ervaring compleet en mag jij je een week lang laten verwennen met heerlijk eten, fijne workshops en bewuste mensen om je heen. Verwacht een week vol transformatie, ontspanning en heling met een verrassende jaarafsluiter op de avond van Oud & Nieuw.

 • Wat laat je achter in 2023?
 • En waar wil je meer van in 2024?

Dit is een retraite om door je belemmerende gedachtes heen te breken. Laat het oude achter je. Sluit het jaar bewust af. En kijk vooruit naar een nieuw en schoon jaar, vol mooie nieuwe mogelijkheden.

Het programma van deze retraite helpt bij:

 • de vrijheid en lichtheid weer ervaren in je lijf
 • de drang tot controle los te laten
 • het denken in tekorten omzetten in overvloed
 • ruimte te geven aan vastzittende emoties
 • het gevoel niet ‘anders’ te zijn, maar uniek te zijn
 • het thuiskomen in je hart
 • rust en ontspanning toelaten
 • het vertrouwen op jezelf en je gevoel
Een punt zetten maakt ruimte voor een nieuw begin!
"Het magnetisch veld van je hart is 50 keer zo groot als je hoofd. Laad je hart op tijdens deze retraite en start je innerlijke motor voor een prachtig & krachtig 2024."

Inhoud programma

Voel jij een magnetische aantrekkingskracht om mee te gaan op deze Vip trip? Dan voel NU dat je hart een sprongetje maakt en dat is precies waar deze week over zal gaan!

Want wist je dat: Het magnetisch veld van je hart 50 keer zo groot is als dat van je hoofd?

Als je ons echt zou kennen dan zou je weten dat Christel, Annette en Leslie zich laten leiden door de groepsenergie en ze voelen waar de meeste behoefte aan is.

Uiteraard zijn er wat highlights waar je op mag rekenen:

 • Een heerlijk vega ontbijt, lunch en diner
 • Tijdens de avond van Oud & Nieuw gaan we er een feestje van maken om deze avond te vieren met bewuste en fijne mensen om je heen.
 • Diepgaande verbonden adem sessie om jezelf te laten landen op de plek waar jouw hart wil zijn.
 • Een pallet aan mooie verdiepende en verbindende technieken.
 • Hart Openende cacao sessie begeleid met live muziek.
 • Maar je mag ook verwachten dat het vooral ook luchtig zal zijn gepaard met speelsheid.
 • Gewoon woordloos samenzijn, ruimte om te verzachten en te mijmeren in stilte en rust

Deze week bieden wij geen alcoholische dranken aan. Alcohol onderdrukt je gevoelswereld aangezien je op een dieper niveau aan de slag gaat met jezelf, zou alcohol dit proces alleen maar stagneren.

Ook zullen we de dag niet beginnen met koffie, maar met thee.

Er zal een ochtend programma zijn en daarna veel vrije tijd om op adem te komen zo aan het einde van het jaar. En het eiland te verkennen, of juist te verstillen met jezelf door een hikete maken of een liefdevolle massage te ondergaan. In de avond zal er een luchtige speelse en rustige flow gecreëerd worden door het team.

En wat we je ook beloven als team, is om je een onvergetelijke ervaring te geven waar je in 2023 nog even op kan teren en je katapulteert naar de echte versie van jezelf.

Lotus House - De Retraite Plek

Als je denkt aan Ibiza sunsets en een heerlijke infinity pool dan denk je aan Lotus House. Deze plek een van de bekendste retraite plekken op het eiland. Het heeft een heerlijke vibe en ruimte om jezelf terug te trekken (in de sauna) of samen te komen in de ruimtelijke woonkamer voor de open haard.

De villa ligt op 20 minuten lopen van het strand cala Tarida, in het zuidwesten van Ibiza. Er zijn verschillende ruime slaapkamers met ieder een badkamer en suite. Buiten bevindt zich een prachtige overdekte yoga hal uitkijkend op de pool en daarachter de zee.

Deze plek is perfect voor een winterretraite door de mogelijkheid om lekker te ontspannen in de sauna of heerlijk bij het kampvuur te genieten van de heldere sterrenhemel.

Geef jezelf deze bijzondere jaarafsluiter cadeau

Bungalow
€ 1550

Een gedeelde tweepersoonsbungalow met badkamer en suite

Standaard kamer
€ 1700

SOLD OUT

Een gedeelde standaard tweepersoonskamer met badkamer en suite

Luxe kamer
€ 1900

Een gedeelde luxe tweepersoonskamer met badkamer en suite, balkon en zeezicht

Prijzen zijn gebaseerd op business coaching, exclusief 21% btw.

Mocht je niet zelfstandig ondernemer zijn, dan is het mogelijk om dit retreat als particulier te bekostigen. Dit is dan btw-vrij. Voor meer informatie, neem contact op.

Meet the team

Verbinder
Christel Pol

“Je ego schreeuwt en je intuïtie fluistert .”

Christel is psychodynamisch therapeut en begeleid jou naar innerlijke rust en zelfliefde en acceptatie. Haar specialisatie is codependency dynamieken, please gedrag en jezelf aanpassen aan de buitenwereld in plaats van authentiek jezelf kunnen zijn. Christel is een echte space holder, zij zal ja dan ook steeds weer de weg terug wijzen naar je intuïtie.  Tijdens dit retreat is ze de verbindende factor. Ze faciliteert en ondersteunt het proces van Oud naar Nieuw zodat jij vol energie 2023 kan beginnen.

ChefkokPatricia

“Conscious food for a better living.”

Iedere dag bereidt Patricia van ‘She is vegan’ alle deelnemers van een heerlijk vega ontbijt, lunch en diner. Daarnaast is het eten glutenvrij.

Een review van een eerdere deelnemer: “Het eten van Patricia was hemels. Ontzettend smaakvol en met zoveel liefde bereid. In elke maaltijd kon je de liefdevolle energie waarnemen. Smaak, geur en kleur! Echt een groot cadeau.”

“She is the best”

Diverse masseurs

”Massage is spending quality time with myself.“

Tijdens de week Van Oud Naar Nieuw zijn er diverse masseuses aanwezig. Iemand met wie wij al jaren samenwerken is deze knapperd Unai.

Hij is de beste masseur van het eiland hier op Ibiza naast zijn mooie uiterlijk heeft hij ook een geweldige innerlijke schoonheid en met veel passie en compassie voert hij zijn massages uit. Naast Unai kun je ook een massage krijgen van de Magische Spaanse Nuria. Zij wordt hier op het eiland medicijnvrouw genoemd.

Deze magische handen brengen jouw systeem totaal in balans door los te laten wat het lichaam nog vast wil houden.

Het enige dat je zelf nog hoeft te regelen is:

 • Je vlucht naar Ibiza
 • Persoonlijke (reis)verzekeringen
 • Eigen auto als je mobiel wilt zijn (wij kunnen je koppelen aan een andere deelnemer voor het delen van een auto)
 • Covidmaatregelen in de gaten houden
 • Goed humeur en klaar voor een nieuw avontuur!

Kom zorgenvrij naar de villa! Wij regelen een airport pick-up of taxi voor je! Kosten zijn 35 euro per rit. Ritten kunnen gedeeld worden.

✈️😊 voor meer info Neem dan contact op.

Back To Top