Ga naar hoofdinhoud

Van Oud naar Nieuw Retraite Ibiza - voor genodigden

Jij bent uitgenodigd door Christel om deel te nemen aan de Van Oud naar Nieuw Retraite. Het is haar missie om mensen met elkaar te verbinden en ze doet niets liever dan jou een fijne ervaring geven die je empowered en je vooruit helpt.

Boek direct je kamer
"Delen is vermenigvuldigen en gunnen moet je kunnen.”
Dit is Christels lijfspreuk van waaruit deze retraite is ontstaan.

Van Oud naar Nieuw

Als je Christel een beetje kent weet je dat ze geen half werk levert. Ze heeft voor deze retraite één van de top retraite locaties van Ibiza afgehuurd en faciliteert deze retraite met niemand minder dan Annette Weers. Annette heeft meer dan 20 jaar ervaring en in haar opleidingscentrum helpt ze je via de kortste weg thuiskomen bij jezelf. Via ademwerk, Voice Dialogue of werken met je intuïtie als reader/healer.

Samen maken zij de ervaring compleet en mag jij je een week lang laten verwennen met heerlijk eten, fijne workshops en bewuste mensen om je heen. Verwacht een week vol transformatie, ontspanning en heling met een verrassende jaarafsluiter op de avond van Oud & Nieuw.

 • Wat wil je loslaten?
 • Wat neem je mee naar 2023?

Dit is een retreat om door blokkades heen te breken. Laat het oude achter je. Sluit het jaar bewust af. En kijk vooruit naar een nieuw en schoon jaar, vol nieuwe mogelijkheden.

Het programma van deze retraite helpt bij:

 • je bij het uit je hoofd gaan
 • de drang tot controle los te laten
 • het denken in tekorten omzetten in overvloed
 • ruimte te geven aan vastzittende emoties
 • het gevoel niet ‘anders’ te zijn, maar uniek te zijn
 • het thuiskomen in je hart
 • rust en ontspanning toelaten
 • het vertrouwen op jezelf en je gevoel
Een punt zetten maakt ruimte voor een nieuw begin!
"Het magnetisch veld van je hart is 50 keer zo groot als je hoofd. Laad je hart op tijdens deze retraite en start je innerlijke motor voor een prachtig & krachtig 2023."

Inhoud programma

Er is nog geen vastomlijnd programma voor jou retraiteweek op Ibiza. Annette en Christel, Leslie laten zich leiden door de groepsenergie en ze voelen waar de meeste behoefte aan is.

Uiteraard zijn er wat highlights waar je op mag rekenen:

 • Iedere dag wordt je voorzien van een heerlijk vega ontbijt, lunch en diner
 • Tijdens de avond van Oud & Nieuw pakken we uit. Neem iets feestelijks mee om deze avond te vieren met bewuste en fijne mensen om je heen
 • Diepgaande breathwork sessie om jezelf te laten landen op de plek
 • Oefeningen om de verbinding met jezelf versterken
 • Hart Openende sessies

En wat we je ook beloven als team, is om je een onvergetelijke ervaring te geven waar je in 2023 nog even op kan teren en je katapulteert naar de beste versie van jezelf.

Lotus House - De Retraite Plek

Als je denkt aan Ibiza sunsets en een heerlijke infinity pool dan denk je aan Lotus House. Deze plek een van de bekendste retraite plekken op het eiland. Het heeft een heerlijke vibe en ruimte om jezelf terug te trekken of samen te komen in de ruimtelijke woonkamer voor de open haard.

De villa ligt op 20 minuten lopen van het strand cala Tarida, in het zuidwesten van Ibiza. Er zijn verschillende ruime slaapkamers met ieder een badkamer en suite. Buiten bevindt zich een prachtige overdekte yoga hal uitkijkend op de pool en daarachter de zee.

Deze plek is perfect voor een winterretraite door de mogelijkheid om lekker te ontspannen in de sauna of heerlijk bij het kampvuur te genieten van de heldere sterrenhemel.

Geef jezelf deze bijzondere jaarafsluiter cadeau

Bungalow
€ 1550
Een gedeelde tweepersoonsbungalow met badkamer en suite

Standaard kamer
€ 1700

Een gedeelde standaard tweepersoonskamer met badkamer en suite

Luxe kamer
€ 1900

Een gedeelde luxe tweepersoonskamer met badkamer en suite, balkon en zeezicht

Prijzen zijn gebaseerd op business coaching, exclusief 21% btw.

Mocht je niet zelfstandig ondernemer zijn, dan is het mogelijk om dit retreat als particulier te bekostigen. Dit is dan btw-vrij. Daarnaast is het mogelijk de retreat deels te bekostigen vanuit de aanvullende zorgverzekering wat valt onder alternatieve geneeswijze. Voor meer informatie, neem contact op.

Meet the team

VerbinderChristel Pol

“Je ego schreeuwt en je intuïtie fluistert .”

Christel is psychodynamisch therapeut en begeleid jou naar innerlijke rust en zelfliefde en acceptatie. Haar specialisatie is codependency dynamieken, please gedrag en jezelf aanpassen aan de buitenwereld in plaats van authentiek jezelf kunnen zijn. Christel is een echte space holder, zij zal ja dan ook steeds weer de weg terug wijzen naar je intuïtie.  Tijdens dit retreat is ze de verbindende factor. Ze faciliteert en ondersteunt het proces van Oud naar Nieuw zodat jij vol energie 2023 kan beginnen.

Co-FacilitatorAnnette Weers

“De kortste weg naar thuiskomen bij jezelf.”

Mijn liefde voor de mens is de drijfveer in alles wat ik doe: van het opleiden van ademcoaches, organiseren van workshops tot het ontvangen van mensen in mijn praktijk. Tijdens dit retreat zal ik mijn jarenlange ervaring en liefde voor groepen inzetten om een onvergetelijke transitie van 2022 naar 2023 te faciliteren. Ik kijk er naar uit om jullie te gaan ont-moeten.

Co-FacilitatorLeslie Stoel

“Zo binnen zo buiten.”

Mijn nieuwsgierigheid naar de innerlijke mens en de liefde voor het leven hebben mij gedreven er zoveel mogelijk uit te halen. De weg van de held is de metafoor voor mij geweest om mijn angsten en diepste trauma’s onder ogen te komen. Mijn talenten en gaven lagen verborgen in de schatkist van het leven. Voor ik daarbij kon komen moest ik de draken verslaan en ze mijn bondgenoot maken. Transformatie is mijn kracht en daarmee help ik nu anderen zowel groepsgericht, als individueel via diverse wegen.

(foto door Anne Kaere)

Healthy
Chef kok

“Eat good. Feel good.”

Iedere dag bereid een chef kok van het eiland alle deelnemers van een heerlijk vega ontbijt, lunch en diner. Daarnaast is het eten glutenvrij.

Een review van een eerdere deelnemer: “Het eten van de chef kok was hemels. Ontzettend smaakvol en met zoveel liefde bereid. In elke maaltijd kon je de liefdevolle energie waarnemen. Smaak, geur en kleur! Echt een groot cadeau.”

Het enige dat je zelf nog hoeft te regelen is:

 • Je vlucht naar Ibiza
 • Persoonlijke (reis)verzekeringen
 • Eigen auto als je mobiel wilt zijn (wij kunnen je koppelen aan een andere deelnemer voor het delen van een auto)
 • Covidmaatregelen in de gaten houden
 • Goed humeur en klaar voor een nieuw avontuur!

Kom zorgenvrij naar de villa! Wij regelen een airport pick-up of taxi voor je! Kosten zijn 45 euro per rit. Ritten kunnen gedeeld worden.

Mocht je langer willen verblijven in Lotus House na het retreat dan is dat mogelijk. Neem dan contact op.

Back To Top