Ga naar hoofdinhoud

Eind 2017; Het ging niet goed met mij.

Alles zat tegen, het leven werd een grote strijd, mijn werk waar nieuwe bazen, nieuwe wetten voor geschreven, mijn eigen zelfwaarde alles lag op de schop. Maar weer naar een psycholoog, dat had ik al zo vaak geprobeerd.

Bij een knipbeurt bij Christel in haar kapsalon, waren Christel en ik hierover aan het praten. Ik wist dat Christel aan het studeren was en ze vertelde daar met passie over. Bij het afrekenen vroeg Christel zelf of ze iets voor mij kon betekenen. Een klik hadden we altijd al wel gehad, want je hart uitstorten bij een ander, dan moet er wel een klik zijn anders werkt het volgens mij niet.

Ik heb eigenlijk maar 6 sessies bij haar thuis gehad. De sessies waren zeer gevarieerd. Mijn grenzen leren aangeven door middel van een touw op de grond in een cirkel leggen. Verschillende kaarten met teksten die mij aanspraken en waarom.

Maar vooral de sessies waar ik in mijzelf op reis ging doordat Christel een verhaal vertelde in een andere leefwereld hebben mij echt geholpen om mezelf weer te leren waarderen, van mezelf te houden en weer met plezier in het leven te staan. Christel reikte mij ook echt tips en idee├źn aan waar ik nu wat mee kon.

Na ruim 20 jaar aan de antidepressiva  ben ik zelfs op aanraden van Christel daar helemaal van af, ik verwachtte moeite maar de afbouw ging me heel goed af. Ik kan weer huilen en lachen zodat ik ook het verdriet kon toelaten na het overlijden van mijn moeder een aantal jaar terug.

Nu kan ik zeggen ik voel me echt een ander mens, een gezegend mens. Met dank aan Christel.

Back To Top